Kontakt

Annika Lykta, författare

Annika är skådespelare, musiker och författare vid Långsjö Teater. Långsjö teater är en fri professionell teatergrupp baserad i Gnesta som skapar föreställningar för barn och vuxna, ofta med en hållbarhetstematik och koppling till aktuell miljöforskning samtidigt som det visuella uttrycket har multidisciplinärt karaktär med sin bas i fysisk teater.

Johanna Rehn, illustratör

Johanna Rehn är bildkonstnär och illustratör med rötterna i Malmö. Hon såväl författar som tecknar bilderböcker och älskar att dela med sig av det magiska i livet. Barnboksformen passar henne särskilt bra eftersom viktiga och stora ämnen kan förmedlas med fantasi och magi och därigenom talar till både små som stora barn.

Therese Asplund, projektledare

Therese är universitetslektor vid Institutionen för Tema- Tema Miljöförändring samt Centrum för klimatpolitisk forskning (CSPR) vid Linköpings universitet. Hennes forskning rör berättelser om och för hållbarhetsomställning.

Mail: therese.asplund@liu.se
Hemsida: Medarbetarsida på LiU

Danne Kalmlin, producent

Danne har varit involverad i många delar i detta ljudboksprojekt. Allt från inspelning, ljudläggning, redigering samt uppbyggnad av denna hemsida. Till vardags jobbar Danne som digital kommunikatör på Linköpings universitet.

Mail: daniel.kalmlin@liu.se
Hemsida: Medarbetarsida på LiU